terug naar homepagina 1500 x 200 px


Hoi & welkom bij Ballies.eu

In 2021 ben ik begonnen met het uitwerken van mijn ideeen over het opstarten van een eigen webshop onderneming in handgegoten kaarsen, na mij lang te hebben verdiept in het ondernemingsschap en onderzoeken in welke materialen/ producten ik het beste kon gebruiken voor mijn bedrijf.
Alle kaarsen worden gemaakt van een combinatie van Soyawax & kokosnoot wax, in combinatie met goede kwaliteit geurolie en kleurtabletten.
De producten in de webshop zijn allemaal handgemaakt en 100 % vegan en dierproefvrij. 
Juist door het gebruiken van de combinatie van soya en kokoswax zijn de producten geschikt voor iedereen.
Achter de schermen zijn we druk bezig met het constant verbeteren en veranderen van onze recepten, zodat we alleen de allerbeste geurkaarsen kunnen afleveren.
De kaarsen worden uitvoering getest voordat zij de webwinkel verlaten en voldoen aan de eisen die er gesteld zijn voor het maken en aansteken van geurkaarsen. 

Ik hoop dat ik een ieder die op de webpagina terecht komt, enthousiast wordt of is over de producten in onze webshop.
Ook staan wij open voor nieuwe geur ideeen voor de kaarsen en andere ideeen of tips worden meegenomen in onze ideeen om de webshop te laten. 

Let op:
De webwinkel is nog niet geopend.
Naar verwachting zal de webwinkel openen in Mei/Juni '22


Met vriendelijke groet,
Jordy 

Nieuwsbrief
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.
Bekijk hier onze Privacy Policy en bekijk hier onze Algemene Voorwaarden
SLUITEN